The Plus, Magnor

The Plus er den største investeringen i norsk møbelindustri på flere tiår, og fabrikken skal være et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyeffektiv produksjon. Spektakulær arkitektur, besøkssenter og 300 mål opplevelsespark vil dessuten bidra til å utvikle Magnor til en attraktiv destinasjon for besøkende fra hele verden. Slik skal Vestre inspirere flere til å ta del i det grønne skiftet.

Vestre Forest Camp
Området rundt The Plus skal videreutvikles til en hyggelig og attraktiv park for lokalbefolkningen og besøkende. Vi planlegger å bygge kunstinstallasjoner, historiske og pedagogiske utstillinger, lekeplass, piknikkområde, utkikkstårn og en bro over Vrangselva som knytter parken til Magnor sentrum. Her kan gjester besøke kafeer, lokale overnattingssteder og Magnor Glassverk. Vårt mål er ikke mindre enn at Vestre Forest Camp skal bli omtalt av TripAdvisor som et av de anbefalte stedene å reise til i Norge.

Hans Børli-diktskog
Hans Børli er en av Norges mest kjent diktere, og vi synes han fortjener en diktskog i sine egne hjemtrakter. Sammen med kommunen ønsker vi derfor å gjøre noen av Børlis mest kjente dikt tilgjengelig for besøkende gjennom plaketter, utstillinger og opplevelser langs stiene i den offentlige parken.

Velkommen opp på taket
Fabrikktaket på The Plus er åpent for alle, hele året rundt. Her kan besøkende komme nært på fabrikken og produksjonen, i tillegg til å oppleve vakker natur. Adkomsten til taket skjer via ramper og trapper som er tilknyttet eksisterende og nye turveier i området. Disse veiene skal oppgraderes slik at de er universelt utformet og tilgjengelige for alle mennesker.

Besøk den nye The Plus-nettsiden!

Utstilte produkter

WINGS

Det er ikke mangel på mat som hindrer antallet fugleflokker til å utvikle seg, men mangelen på trygge hulrom. Det kan løses ganske enkelt ved å sette opp flere reirbokser. WINGS fuglehus tilbyr variasjoner.

Her finner du oss

Tettstedet Magnor ligger i Eidskog kommune sør i Innlandet. Det er bare elleve mil til Oslo, og Sverige ligger et steinkast unna. Nærmeste by er Kongsvinger med 18 000 innbyggere og Arvika i Sverige med 26 000 innbyggere. Denne nærheten til Sverige er en av tingene som begeistrer oss ved Magnor, for vi tror på industrisamarbeid i Skandinavia og på å utnytte styrkene til hvert enkelt land.